majataloraja.fi

Varaa
huoneesi
heti!

Tervetuloa Rajalle!

Kotoisa ja lämminhenkinen Bed & Breakfast -majatalo aivan itärajan tuntumassa, lähellä rajavyöhykettä ja Niiralan raja-asemaa. Hengähdä hetki rauhallisessa ympäristössä, nauti hyvä aamiainen ja jatka virkistyneenä matkaa! Huoneissa omat kylpyhuoneet ja keittotilat. Sauna tilauksesta.

Ihanteellinen sijainti

Majatalo Raja sijaitsee kirjaimellisesti rajalla. Rajavyöhykkeelle on vain kivenheitto ja Niiralan rajatarkastusasemalle noin 4 kilometriä. Vilkkaalle 9-tielle on matkaa sen verran, ettei liikenteen melu häiritse, vaan yövyt rauhallisessa ja hiljaisessa ympäristössä. Läheltä löytyvät kelkkareitit ja patikointipolut. Ihanteellinen sijainti mm. moottoripyöräilijöille.

kaki-01

Rajalla tapahtuu

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Palvelumme

Tulossa pian!

Hyvinvointipalvelut, retkeily, valmennukset...

Lintuharrastajille

Lintujen laakso

Tiesitkö, että Värtsilä on maamme parhaita lintupaikkoja? Täällä on havaittu yli 260 eri lajia. Lintuja voi käydä bongaamassa myös Majatalo Rajan lähellä sijaitsevassa Hopeakallion lintutornista.

fi
Powered by TranslatePress »